fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση της 28ης/06/2013

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατά τη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου συζητήθηκαν τα εξής:

  1. Προτάθηκε από τον κ. Σ. Ζορμπά να γίνεται ενημέρωση, μέσω της ιστοσελίδας του Σωματείου, για τις συναντήσεις της ομάδας αυτοβοήθειας ενηλίκων. Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα.
  2. Ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε το Δ.Σ. για την ύπαρξη μονάδας, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής, που ασχολείται με τον εθισμό ενηλίκων στο διαδίκτυο. Προτάθηκε και συμφωνήθηκε ομόφωνα η σχετική ενημέρωση των μελών μας.
  3. Αποφασίστηκε συνάντηση της κ. Π. Μεζελίδου με εκπρόσωπο της Shire. Στόχος της συνάντησης είναι η υποβολή αιτήματός μας να αναλάβει η εταιρεία τη μετάφραση στα ελληνικά του ηλεκτρονικού / ενημερωτικού προγράμματός της για τη ΔΕΠΥ.
  4. Αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον Καθηγητή κ. Χρούσο να συμμετάσχει ως ομιλητής στην ημερίδα του Σωματείου "Τα πολλαπλά πρόσωπα της ΔΕΠΥ".
  5. Έγινε ενημέρωση από την κ. Ε. Τσαμούρα σχετικά με το στάδιο εξέλιξης της νέας, υπό κατασκευή ιστοσελίδας του Σωματείου, που πρόκειται σύντομα να βγει στον αέρα. Εκκρεμούν ακόμη κείμενα της ΕΣΕ καθώς και βιογραφικά της ΕΣΕ και του Δ.Σ.
  6. Συζητήθηκε η συμμετοχή του Σωματείου στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής-Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και Εφηβικής Υγείας-Ιατρικής. Συμφωνήθηκε ομόφωνα
    • η παρουσίαση της δράσης, των στόχων και των μελλοντικών σχεδίων του Σωματείου από τη Γραμματέα, κ. Χ. Γεωργιάδου,
    • μια παρουσίαση στους παιδιάτρους με στόχο τον προβληματισμό, την παρέμβασή τους και την παραπομπή παιδιών που εμφανίζουν χαρακτηριστικά της διαταραχής
    • μια παρουσίαση από την κα Ν. Μιχαλοπούλου με βιωματικές μαρτυρίες γονέων παιδιών